fasa banner
ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

O Θάνος Βαλλιανάτος ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με τον ιδιαίτερο κόσμο της μέλισσας το 2006. Πολύ γρήγορα συνειδητοποίησε ότι η αγάπη του για τη φύση και για το υπέροχο αυτό έντομο και το θαύμα που παράγει θα τον οδηγούσε σε νέα μονοπάτια στην επαγγελματική του ζωή...

Αυτό που ξεκίνησε ως hobby μετουσιώθηκε σύντομα σε κάτι άλλο, όταν ο Θάνος εγκατέλειψε τον χρηματοοικονομικό κλάδο στον οποίο δραστηριοποιούταν, και ξεκίνησε σεμινάρια στο ΥΓΕ (Ίδρυμα Γεωπονικών Επιστημών), πήγε σε χωριά, μίλησε με μελισσοκόμους, διάβασε αρθρογραφία σχετική με αυτό που αγάπησε τόσο πολύ, την απίστευτη, τη μοναδική κοινωνία των μελισσών. Δοκίμασε αμέτρητα είδη μελιού από όλες σχεδόν τις περιοχές της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, ταξίδεψε σε πολλά μέρη, μίλησε με γνώστες, με διατροφολόγους, με χημικούς τροφίμων, θέλοντας να μάθει τα πάντα για τη μελισσοκομία πριν αποφασίσει να ασχοληθεί σοβαρά με αυτή.

Δημιούργησε τη δική του μελισσοκομική μονάδα, έφτιαξε τυποποιητήριο, δημιούργησε εμπορικό δίκτυο πωλήσεων, και αποφάσισε να ασχοληθεί και με άλλα παραγόμενα μελισσοκομικά προϊόντα.

Θέλοντας να προωθήσει με τον καλύτερο τρόπο τα προϊόντα του, επέλεξε το brand name ‘Μελίτεια Γη’, τα συσκεύασε και πλέον μπορεί ο οποιοσδήποτε να τα βρει σε επιλεγμένα καταστήματα παραδοσιακών και βιολογικών προϊόντων, delicatessen, κλπ.

Πριν καιρό ένα νέο μέλος προστέθηκε στην εταιρεία, ο Ηλίας Βαγενάς, ο οποίος εγκατέλειψε τον χώρο της μουσικής, όπου εργαζόταν τα τελευταία χρόνια, επιθυμώντας να ασχοληθεί και αυτός με τη μελισσοκομία.

Με πίστη και εμμονή στην ποιότητα των προϊόντων της πλούσιας ελληνικής γης, ο Θάνος και ο Ηλίας συνεχίζουν να παράγουν μελισσοκομικά προϊόντα με τον ίδιο ενθουσιασμό όπως και στη αρχή του εγχειρήματός τους.

producer3

 
Essential SSL